Nougatine, handgevuld met verse room en frambozen, omhuld met pure chocolade
Pure chocolade met krokante praliné à l’ancienne met amandel en hazelnoot en een toets van hop uit Poperinge (België).
Frambozenganache op een fijn laagje praliné, omhuld met pure chocolade en versierd met stukjes framboos
Praline van pure chocolade met een suikercrème op basis van aardbei.
Delicatesse van gekonfijte sinaasappelschil omhuld met pure chocolade
Schijfje van pure chocolade met studentenhaver.
Artisanale Faro marsepein van 50 % amandelen, omhuld met pure chocolade.
Pure chocolade met ganache van viooltjes, afgewerkt met gekristalliseerde viooltjes uit Frankrijk.
Pure chocolade gevuld met een koffieganache van Italiaanse ristretto
Praline van pure chocolade gevuld met een ganache van karamel met fleur de sel uit Guérande, op een fijn laagje praliné
Een zachte mousse van verse room met vanille uit Madagaskar, omhuld met pure chocolade
Intense pure chocolade (70% cacao) met verse boter
Best AI Website Creator